2021-05-03

MURDER MYSTERY

SPEURTOCHT.jpgNa een jaar vol isolatie en lockdowns beginnen mensen steeds meer te verlangen naar hun oude sociale leven. De verveling slaat toe. Een beetje spanning kan geen kwaad. Maar sommige mens en zoeken het randje op. Zo ook een van onze Alphse dorpsgenoten…

Vanaf het begin was het al spannend genoeg om alleen de coronaregels te overtreden. Maar, net als bij een verslaving, wilde deze persoon meer. En dat heeft nu voor een dramatische gebeurtenis in het dorp gezorgd.

Hond als enige getuige
Op de avond van 14 maart 2021 liet mevrouw de Vries haar hond na 21.00 uur uit bij de waterkrachtcentrale. Het bleek haar laatste ommetje. De hond is de enige die levend thuis is gekomen. Wie de dader van deze gruwelijke daad is geweest, is onduidelijk. Alleen dat het iemand uit het dorp moet zijn geweest.

Omdat de politie het te druk heeft met het handhaven van de coronaregels moeten de inwoners zelf onderzoek gaan doen en uitzoeken wie de moordenaar was. Voordat er nog meer moorden worden gepleegd.

Speur mee!
Help jij mee zoeken in het dorp en kom jij erachter wie de dader is, wat het wapen was en waar de dader woont? Meld je dan aan bij Eric Witzel via 06-42 84 9400. Deelname kost € 5,-, dit betaal je contant of per pin bij het afhalen van de eerste opdracht.
Je gaat alleen op onderzoek uit of met een team (houd je wel aan de coronaregels). Het onderzoek loopt tot maandag 12 april, daarna worden de attributen van de speurtocht opgeruimd.

De totale afstand is 5,5 km (als je alle goede locaties in één keer vindt), dus goed te doen lopend, op de fiets of zelfs met de auto;
Neem een pen mee;
Vanwege de lastige puzzels is het voor (jong-)volwassenen;
Goed voor ongeveer 1,5 uur plezier.
Goed om te weten
Het verhaal is fictief, maar de persoon die de dader is bestaat wel. Deze is willekeurig gekozen en weet (nog) niet van het bestaan van deze puzzel af. Je hebt er dus niks aan om personen die je verdenkt te ondervragen.
Veel succes en plezier!

Admin - 14:20:58 @ SPEURTOCHT | 5 opmerkingen