Dinner on the hill 2025

Ook dit jaar zijn er weer data gepland voor Dinner on the Hill! Na het succes van vorig jaar is er besloten om dit keer 7 avonden in thema te dineren. Hieronder de eerste 3 datums.


 

vrijdag 16 mei, “Aziatische avond“
o Op deze avond serveren we allerlei Aziatische gerechten.
vrijdag 13 juni, "Pub on the Hill"
o Op deze avond proberen we de unieke sfeer en de gerechten van een Schotse Pub te benaderen
vrijdag 20 juni, "Duurzame avond"
o Op deze avond maken we zoveel mogelijk gebruik van biologische seizoenproducten


Gegevens van de thema-avonden:
inloop van 18:45 - 19:00 uur
einde van het diner om ongeveer 21:30 uur,
daarna hebben jullie natuurlijk nog volop de
mogelijkheid voor een afsluitend drankje op het
gezellige terras of aan de bar
keuze uit vlees en/of vis en vegetarisch
kosten € 31,50 p.p. voor een 4 gangen menu, van
te voren betalen met een tikkie
reserveren kan door een email verzenden naar
Erik Lagarde (erik.lagarde0708@gmail.com) met
de volgende gegevens
o Je voor en achternaam
o Je telefoonnummer
o Datum en de naam van de thema-avond
waarvoor je wil reserveren
o Aantal personen (maximaal 8 personen)
o bijzonderheden: (b.v. Vegetarisch, geen
vis, aanschuiftafel etc.)
o Geef je voorkeur aan wanneer je voor
meerdere avonden wil reserveren (1e
voorkeur, 2e voorkeur)

 


Het is dit jaar ook mogelijk om mee te eten aan de aanschuiftafel. Iedereen die zich hiervoor aanmeldt komt aan dezelfde tafel te zitten. Hartstikke gezellig dus!



Dinner on the hill 2022

Wat hebben wij toch héérlijk gegeten!


Vrijdagavond 23 september was de laatste Dinner on the hill van 2022. Erik Lagarde wilde zijn passie en talent voor koken met ons delen en daarom kwam hij met een super goed initiatief: een vier-gangen diner met bijpassende amuse, op het terras aan de dijk. Niet één keer, maar vier keer! Elke avond met een ander thema. Dit werd met groot enthousiasme door jullie ontvangen en was hierdoor in no-time  gereserveerd!


We begonnen met een proost Ouzo op het terras tijdens de Griekse avond. Vervolgens de Spaanse avond, waar de weersomstandigheden niet Spaans genoeg waren om buiten te kunnen zitten, dus moesten we toch een avondje in 't Kerkeind (de zithoek) plaatsnemen. Het eten en het gezelschap hebben ons gelukkig toch helemaal in de Spaanse sferen gebracht. Een paar weekjes later hebben wij op een schitterende avond genoten van de Italiaanse avond en ter afsluiting de Alphse avond met producten uit de omgeving. Dus het kan zijn dat je een paar galloway koeien mist in de uiterwaarden...


Vanwege de grote belangstelling en de tevreden gasten, hebben wij een goed vooruitzicht voor 2023. Zo zullen er waarschijnlijk zes avonden worden georganiseerd in plaats van vier. Dit zal tegen die tijd in de Union worden gepubliceerd. Reserveren kan daarna via de mail.


Voor nu willen wij Erik met zijn team, Ingrid, Petra en Anja bedanken voor hun fantastische werk in de keuken. En niet te vergeten, alle gasten bedankt voor jullie enthousiasme en de gezellige sfeer die jullie gecreëerd hebben!