Top 2000 Café De Hucht - 27 t/m 31 december 2022

Wat is het doel?


De periode tussen kerst en oud- en nieuwjaar is voor de meesten een saaie periode. Je bent vooral bezig met bijkomen van kerst of het voorbereiden op oudjaar. Voor sommige is de kerstperiode zelfs een beetje confronterend, omdat ze gezelschap missen. Met het Top2000 café in de Hucht willen wij de dagen tussen kerst en oud- en nieuw opvullen. Het idee is dat alle leeftijdsgroepen in dit gezellige café samen komen en elkaar beter leren kennen. Zo brengen we het dorp samen voor héél véél gezelligheid. In tegenstelling tot de isolatie waar we de afgelopen twee jaar mee te maken hebben gehad. 


Samen borrelen, samen kletsen, samen spelletjes spelen & samen genieten van de hits uit de top2000!

 

Wat is het top2000 café de Hucht?


We toveren een gedeelte van de Hucht om tot een bruin café waarin de hele week de top2000 aanstaat. Iedereen is welkom om gezelschap op te zoeken en samen te genieten van de hits uit de top2000. Er zullen kerstdrankjes zijn zoals warme chocomel, glühwein & Jägermeister, maar ook elke dag iets lekkers. Daarnaast zullen we de spelletjeskast voor deze tijd aanvullen, zodat iedereen met zijn of haar vriendenkring hier een leuk spelletje kan spelen. Naast het café zullen er nog verschillende activiteiten voor de verschillende leeftijdsgroepen georganiseerd worden. Zo is er voor iedereen wel een leuke dag om aan te kunnen sluiten! We zijn er nog volop mee bezig, maar tot zover is de planning:


Dinsdag 27 december: kerstdiner voor alleenstaande 50+ers (krijgen uitnodiging) en vanaf 20:00 opening van het Top2000 café in Alphen.


Woensdag 28 december: overdag activiteiten voor de jeugd. Dit is onder andere een Mario Kart toernooi. De andere activiteiten staan op dit moment nog in de kinderschoenen 😉. ’S Avonds is er een Top2000 quiz in elkaar gezet door Sander van Beuningen. Hier kan iedereen aan mee doen, echter wel op inschrijving. Kosten per team zullen € 7,50 en maximaal 5 man per team. Bij grote belangstelling zal er later in de week een extra top2000 quiz georganiseerd worden.


Donderdag 29 december is er ’s avonds een kerst-oudjaarsmarkt. Dit heeft hetzelfde idee als de Village Fair, maar dan in kerstsferen en in combinatie met ons top2000 café. Inschrijven als onderneming, vereniging, stichting of losse deelnemer kan via de website of een berichtje naar 06-51011888 / ellen.verhulsdonck@gmail.com .


Vrijdag 30 december zijn de halve finales en finales van de Alphse winterspelen. Vorig jaar stak corona een teststaafje 😉 voor de winterspelen, dus proberen we het dit jaar opnieuw. De winterspelen bestaan uit verschillende kampioenschappen: badminton, biljart, sjoelen, kaarten en darts. Let op, deze winterspelen starten wel al in november! Opgeven is nu al mogelijk via de website of bij de bar van de Hucht.


Zaterdag 31 december is er van 16.00 tot 20:00 een speciale aftelavond voor de kleintjes: de sterretjesparade. Iedere leeftijd is uiteraard welkom voor wat lekkere hapjes en gezelligheid rondom het kampvuur. Voor de jongste hebben wij een aftelmoment tot 20:00, waarbij ze van tevoren samen kunnen spelen en marshmallows boven het vuur kunnen houden! Een avondje gezelligheid dus, voordat we het nieuwe jaar in knallen!


Verdere informatie en inschrijvingen zullen binnenkort op de website staan of op facebook vermeld worden.


Inschrijven TOP2000 Quiz