Terras 

  Kom gezellig langs op ons terras en geniet van de zon en het uitzicht.


Lunchkaart

 

Ons terras wordt elk jaar een beetje beter. Waar we vorig jaar nog vooral bezig waren met panini's, is onze lunchkaart nu aangevuld met lekkere verse broodjes! Denk hierbij aan broodjes carpaccio, broodje gezond, broodje pulled chicken, broodje humus, broodje bal deluxe, broodje rookworst, broodje tonijn en uitsmijters. Daarnaast hebben we een uitgebreide kaart voor borrelhapjes en speciaalbiertjes. Allemaal voor een goed betaalbare dorpshuis-prijs!

 

Gezellig samen!

Zin in een gezellige dag met vrienden/vriendinnen/collega's/familie? Kom dan langs om te genieten van onze High Beer, High Wine of High Tea. Ook zeer geschikt om als cadeau te geven.HIGH BEER  € 35,-                                                          +/- 2 uur

Zin in een gezellige avond vol met speciaal bier en lekkere hapjes? Een High Beer is de stoere variant van de High Wine en High Tea. Iedereen krijgt 4 verschillende speciaalbiertjes met borrelhapjes die hierbij zorgvuldig gekozen zijn. Kom je vooral voor de gezelligheid? Dan laten we jullie gewoon lekker borrelen. Wil je graag meer leren over bier? Dan legt Ellen met veel plezier uit welke smaken te herkennen zijn en hoe deze smaken in bier ontstaan! 
HIGH WINE   € 25,-                                                         +/- 2 uur

Ben je meer van de wijn? Dan is er in de Hucht ook de mogelijkheid tot een High Wine. Hierbij krijg je elke ronde een andere soort wijn met hapje. Op die manier kun je een gezellige avond/middag hebben zonder te hoeven nadenken over welke wijn je wilt en zonder dat je honger krijgt. De hapjes zullen voornamelijk hartig zijn.

 


HIGH TEA   € 25,-                                                        +/- 2 uur

High Tea is tegenwoordig helemaal ingeburgerd. Onder het genot van een onbeperkte hoeveelheid thee kun je genieten van verschillende zoete en hartige hapjes.Bierkaart

Op dit moment hebben we in de Hucht nog geen nieuwe bierkaart. Wij zijn recent overgestapt naar Hertog Jan en Jupiler op de tap en daarom moet onze kaart opnieuw ontworpen worden.


Inmiddels heeft Ellen een uit de hand gelopen hobby in bier, waardoor ze een 'certified beer server' is van Cicerone. Zij wilt graag het bierassortiment uitgebreider en afwisselender, vandaar dat we wat langer bezig zijn met het ontwikkelen van deze kaart... als iemand ideeën heeft over hoe je een bierkaart maakt die makkelijk up-to-date te houden is wanneer de bieren steeds omwisselen... laat het dan vooral weten!


Voor nu hebben we standaard Hertog Jan en Jupiler op de tap. Daarnaast hebben wij een wisseltap, die elk kwartaal veranderd.

Op dit moment staat Leffe Ritual op de wisseltap. Deze valt onder de stijl strong ale met een alcoholpercentage van 9%. Het heeft een gerookte smaak met fruittoetsen. De zoete en bittere smaken zijn perfect in balans en daarom is dit biertje het proberen waard! Dit bier zal in April gewisseld worden met een Hertog Jan Weizener.


De mooie wisselbieren die wij momenteel op de fles hebben zijn Hertog Jan Grand Prestige (10,0%) en Tripel Karmeliet (8,4%). Zeer bijzondere bieren, sterk aromatisch en de moeite waard om te proberen!


We hebben voor ons vaste assortiment het abdijbier van Leffe gekozen. We hebben;

- Leffe Blond

- Leffe Bruin

- Leffe Tripel

- Leffe 0.0


Daarnaast hebben wij in de categorie weizener hebben wij een Franziskaner. Deze is ook zonder alcohol te verkrijgen!

En voor de fruitbier liefhebbers hebben wij een Hoegaarden Radler (ook 0.0) en Belle Vue (kersenbier).