Terras 

  Kom gezellig langs op ons terras en geniet van de zon en het uitzicht.


Menukaart

 

 Bij de Hucht streven we er niet naar om een flinke menukaart te hebben. Wel hebben we verschillende panini's op de menukaart staan voor als je honger hebt. Ook hebben we verschillende hapjes die lekker zijn voor tijdens een relaxte borrel.

Gezellig samen!

Zin in een gezellige dag met vrienden/vriendinnen/collega's/familie? Kom dan langs om te genieten van onze High Beer, High Wine of High Tea. Ook zeer geschikt om als cadeau te geven.HIGH BEER  € 30,-                                                          +/- 2 uur

Zin in een gezellige avond vol met speciaal bier en lekkere hapjes. Een High Beer is de stoere variant van de High Wine en High Tea. Je wordt voorzien van 4 verschillende speciaal bieren in combinatie met goed vullende hapjes. 
HIGH WINE   € 20,-                                                         +/- 2 uur

Ben je meer van de wijn dan is er in de Hucht ook de mogelijkheid tot een High Wine. Hierbij krijg je elke ronde een andere soort wijn met hapje. Op die manier kun je een gezellige avond/middag hebben zonder te hoeven nadenken over welke wijn je wilt en zonder dat je honger krijgt. De hapjes zullen voornamelijk hartig zijn.

 


HIGH TEA   € 20,-                                                        +/- 2 uur

High Tea is tegenwoordig helemaal ingeburgerd. Onder het genot van een onbeperkte hoeveelheid thee kun je genieten van verschillende zoete en hartige hapjes.Bierkaart

Bij de Hucht heb je verschillende mogelijkheden als het gaat om bier. Hieronder zie je onze bierkaart.