KINDERFEEST

Dorpshuis de Hucht beschikt over een sporthal met verschillende speeltoestellen en attributen. De ideale ruimte om uw kind met zijn vriendjes en vriendinnetjes los te laten en te laten spelen. Hiervoor hebben we het speciale kinderfeestje mogelijkheden. De kosten die u altijd zal hebben is het huren van de gymzaal:Verjaardag of gewoon iets te vieren

Bij de Hucht is het mogelijk om een feestje te geven, hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Je kunt een ruimte huren en na afloop alle drank apart afrekenen. Daarnaast kun je het feest ook afkopen dit gebeurd per 5 uur en hierbij zijn er verschillende tarieven. Dit heeft te maken met welke drank u geschonken wilt hebben en hoeveel ruimtes u wilt huren ervoor.


Daarnaast is het ook zo dat als u meer dan alleen het bargedeelte wilt voor uw feestje dat u ook de huur voor de andere ruimtes betaalt. Dat is de prijs van de huur voor een dagdeel met een extra uur.

Als u andere eisen heeft kunt u altijd contact opnemen, we denken graag mee om uw feest te laten slagen. Het telefoonnummer is +31642849400.


Achter de bar beschikken we over een muziekinstallatie waarop we bijna alle muziek kunnen afspelen. Als u een feest geeft kunt u uw voorkeursmuziek doorgeven dan zorgen we dat dit gedraaid wordt, daarnaast is het via een app mogelijk om uw eigen muziek af te spelen.

Heeft u liever een band of DJ dan zult u hier zelf voor moeten zorgen.


Bruiloft, koffietafel of babyshower

Bent u op zoek naar een locatie voor een bruiloft of koffietafel? Ook dat is mogelijk bij de Hucht. 

Neem contact op met +31642849400 en we proberen er alles aan te doen om dit speciale & persoonlijke 

moment tot een goed einde te brengen.