Collectief Consumeren (elke donderdag van 17.30 tot 19.00)

Nieuw concept binnen de Hucht om de leefbaarheid en gemeenschap te ondersteunen!


Ben jij alleen, heb je geen zin, tijd of inspiratie om te koken. Geef je voortaan elke dinsdag op en schuif op donderdag tussen 17.30 en 19.00 gezellig aan voor een goed gevuld, gezond bord eten. Kosten zullen € 7,- zijn per persoon (excl. Drinken). Op deze manier heb je een gezonde portie voedsel voor een schappelijke prijs, daarnaast heeft u ook nog eens gezelschap tijdens het eten. Kijk elke week hier op deze website om te zien wat de pot die week schaft, of kom gedurende de week even langs in de Hucht, op het informatiebord bij de ingang staat het menu van de week.

Opgeven kan tot uiterlijk elke dinsdag via deze site of door een briefje in te vullen en in te leveren bij de Hucht of in de brievenbus achter te laten.

Vul onderaan deze pagina de poll in om te stemmen voor het gerecht van volgende week! Het gerecht met de meeste stemmen zal de week erna op tafel staan.

Het gerecht van deze week: Week 19 (donderdag 22-09-2022)

Keuze uit 3 gerechten, gerecht met meeste stemmen wordt het.Wat is uw voorkeur voor gerecht?

  Gerecht 1: Macaronischotel met kaas ham en prei   Gerecht 2: Pasta met spinazie-gehakt saus   Gerecht 3: Ovenschotel met kip-champignonsaus en aardappelpuree